Even voorstellen:

Onze vaste en gast

tatoeëerders

Daniël Derksen

Eigenaar van Double D.

Als kind al gek op tattoos. Op m’n 15e liet ik m’n eerste tattoo zetten en er volgden er snel meer. Twee vrienden met een tattoo shop brachten mijn op het idee en kocht ik snel daarna mijn eerste spullen en ben meteen begonnen. Ik zette een duivelin op m’n been met grote borsten en iedereen vond mijn tattoo mooi en zo startte Double D Tattoo.

Na jaren mag ik me een vakman noemen die zelfs als eerste het keurmerk kreeg van de GGD. Tekenen zit me in het bloed en laat me zelf nog regelmatig tatoeëren. Dan kom ik thuis met een bak vol inspiratie. Het is belangrijk dat je dat vuurtje steeds weer laat oplaaien en nooit stil blijven zitten op het punt waarop je bent. Ik blijf mezelf altijd verbeteren.

Frank Iking

Vaste tatoeëerder

Werk al zo’n 10 jaar samen met Daniel, op een goede dag binnen gestapt en nooit meer vertrokken. Alles wat ik weet over tatoeëren weet ik van hem.

Ik vind het mooi om iemands idee te vertalen naar een tattoo waar de klant nog jarenlang met een tevreden gevoel naar kijk omdat je hun verhaal hebt weten te vertalen naar iets wat (hopenlijk) nog mooier is als dat ze het in hun hoofd voor zich zagen.

Ik heb een voorliefde voor mooie sierletters, kleine  friemel dingen, maar van een mooi old school stukje word ik ook zeker blij.

Franks werk…